Sorry, je hebt geen toegang..

Om toegang te krijgen tot deze pagina moet je deelnemer worden van de online academie WijsSein. Hieronder staan de opties om deelnemer te worden van de online academie.

 

1. WijsBeleid HB

  • WijsBeleid 1.0: alleen deelnemers met een licentie (gratis of betaald) die is aangevraagd voor 14 maart 2021 hebben nog toegang tot dit programma.
  • WijsBeleid 2.0 introductie: je kunt jezelf meteen inschrijven en dan ontvang je gratis de toegang per mail: inschrijven WijsBeleid introductie.
  • WijsBeleid 2.0 deel 1, 2 en 3: om toegang te krijgen tot het volledige programma van WijsBeleid lees je meer op deze website pagina: WijsBeleid 2.0 volledig.

2. Specialist HB

  • Specialist HB: om toegang te krijgen tot dit programma kun je het beste onze website bezoeken op de volgende pagina: online leren specialist HB.

3. HB in de praktijk

  • HB in de praktijk: om toegang te krijgen tot dit programma tot modules voor de praktijk lees je meer op deze website pagina: HB in de praktijk.

Ben je al deelnemer van de online academie WijsSein?
Als je al deelnemer bent de online academie WijsSein, dan kun je inloggen.

Klik hier om in te loggen.

Lukt het inloggen niet of een andere vraag?
Mocht er iets niet goed lopen met inloggen of je hebt een andere vraag, neem dan contact met mij op per mail. Dan zoek ik het snel voor je uit om de oplossing of het antwoord te bieden.