Welkom!

Op deze hoofdpagina vind je de lessen van het programma WijsBeleid HB. Je vindt op deze pagina de eerste versie van WijsBeleid (2018-2020) en de nieuwe versie: WijsBeleid 2.0. 

 

Rondleiding

Wil je even kijken hoe de online academie werkt en wat je allemaal ontvangt in de lessen?

Bekijk dan onze rondleiding op de video: de video is een voorbeeld hoe het werkt met het programma ‘specialist HB’. Het werkt op dezelfde manier voor het programma ‘WijsBeleid HB’. En als je nog vragen hebt, mail mij dan: Sonja.

© Copyright

De online academie met alle programma’s is eigendom van WijsSein. Dit mag NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van WijsSein. De algemene voorwaarden van WijsSein zijn van toepassing.

Kennismaking Sonja

Ik ben werkzaam als specialist hoogbegaafdheid in mijn bedrijf WijsSein. Zo begeleid ik onderzoeken, projecten en beleid. Ook verzorg ik studiedagen, opleiding en richt ik voltijds onderwijs in voor hoogbegaafde leerlingen.

Ik heb honderden beleidsplannen gemaakt en/of begeleid. Alle kennis, formats en voorbeelden hierover deel ik in het praktische programma WijsBeleid.

Volledig programma WijsBeleid 2.0 (deelnemers met licentie)

WijsBeleid: een gratis introductie

 Gewoon proberen!

  • maak je eerste hoofdstuk beleid af
  • ik bied je structuur en praktische informatie
  • je krijgt video’s, voorbeeldteksten, werkagenda en een format
  • je kunt hiermee één hoofdstuk van je beleid volledig schrijven
  • en WijsBeleid 2.0 introductie is helemaal gratis als je jezelf inschrijft!

PS. inschrijven kan door op het plaatje te klikken

Waar is mijn programma?

Alle deelnemers met een licentie van de eerste versie WijsBeleid (2018-2020) kunnen het programma terugvinden door op het plaatje te klikken of te klikken op de link: WijsBeleid 1.0

Het programma WijsBeleid 1.0 blijft beschikbaar tot het einde van je licentie. 

Het nieuwe programma WijsBeleid 2.0 vind je onderaan de pagina. Je kunt je daar ook inschrijven voor de gratis introductie van WijsBeleid.